IFO Electric

Katalog IFO Electric

546

Dobro došli u Ifö Electric. Inovativna kompanija na samom jugu Švedske sa tradicijom od 1930, dugom gotovo jedan vek. Potpuno je fokusirana na proizvodnju keramičkih svetiljki.

Neki modeli rasvete postoje od šezdesetih godina prošlog veka, drugi su potpuno novi. Zajedničko za sve njih je to da su izrađene od keramike, imaju dizajn univerzalan u vremenu i rok trajanja koji prevazilazi većinu proizvoda drugih proizvođača. Rasveta je izrađena od ekološki čistih materijala koji će vam trajati dugi niz godina. Niko ne zna koliko godina može da traje  Ifö rasveta. Provodnici i vijci se mogu zameniti, ali lepota keramike će biti nepromenjena tokom dugog niza godina. 

Jedna od prednosti rasvete kompanije Ifö je savremeni dizajn koji ne zastareva, prvorazrednog kvaliteta. Minimalizam i preciznost linija slagaće se sa prostorijama loft dizajna, kao i sa drugim savremenim prostorom. Bitno je naglasiti i to da rasveta ove kompanije odgovara i vlažnim prostorijama (kupatilo) otvorenom prostoru (terase, baštenske senice, kućne fasade). Za kupatilo se može odabrati jedinstveni spoj praktičnog i lepog, staklena svetiljka sa kristalnim vešanjem unutar nje. Pomoću Ifö rasvete mogu se osvetliti slike na zidovima, elementi enterijera, bara, hotelska recepcija, može se napraviti lokalna rasveta u stanu. Sve će biti urađeno sa stilom, aktuelno, a dopuniće svaki enterijer.


 

ifo01 ifo02 ifo03
ifo04 ifo05 ifo06
ifo07 ifo08 ifo09
ifo10 ifo11 ifo12
ifo14 ifo15 ifo13