O Nama

logo_Zemetex_Horiz_SERB

Kompanija Zemetex ima više od 20 godina iskustva u radu u oblasti rasvete i elektromaterijala. Poseduje kancelarije u Srbiji, Češkoj i Rusiji.

Vrši isporuke elektromaterijala  različitih evropskih proizvođača, kao i rasvetu za spoljnu i uličnu upotrebu. Realizovala je niz projekata električnog osvetljenja u Rusiji i Češkoj. Od 2015. radi na tržištu Srbije. 

Na tržištu Srbije aktivnosti kompanije Zemetex odvijaju se u nekoliko pravaca:

  • Maloprodaja gotovih rešenja rasvete i elektro galanterije za kuće, hotele i restorane iz Švedske, Španije, Nemačke, Italije, Slovenije;
  • Izrada i prodaja rasvete po porudžbini, uz korišćenje tekstilnog kabla različitih boja, veliki izbor plafonjera od metala, stakla i plastike, kao i abažura od različitih    materijala i veličina, pri čemu su svi delovi  evropskih proizvođača;
  • Realizacija projekata rasvete i  elektro galanterije za privatne kuće, hotele, restorane, od projekta do instalacije, u saradnji sa nizom srpskih kompanija;
  • Obezbeđenje profesionalne pomoći dekoraterima, dizajnerima enterijera i arhitektama pri realizaciji projekata, uz korišćenje datih rešenja.

Sa svojim velikim iskustvom biramo najbolju robu po pristupačnoj ceni, pratimo modne tendencije u svetu rasvete tako što posećujemo velike međunarodne sajmove i svojim kupcima predlažemo najbolja rešenja u odnosu na cenu i kvalitet.

Naši partneri su kompanije kao FEDE, Schneider Electric, TEM, Watt&Veke, IDP Lampshades, IFO Electric, Eco-Design, Juheko i niz drugih.

 

juheko IFO FEDE Untitled-1 Watt&Veke logo LOGO IDP