Usluge

Nudimo vam:

  • 4115316954150905956Postavljanje rasvetnih uređaja i elektrogalanterije, kao i potpunu tehničku realizaciju projekta.
  • Individualne konsultacije u fazi planiranja vašeg projekta – u našem salonu, vašem domu, restoranu, kafiću, hotelu.
  • Rešenje za rasvetu i elektrogalanteriju evropskih proizvođača, uz demonstraciju u našem salonu.
  • Proizvodnju nestandardne rasvete po želji naručioca – možemo da napravimo nestandardna rešenja od različitih tipova materijala.
  • Proračun osvetljenja i šemu rasporeda utičnica i prekidača za vašu kuću, stan, restoran i kafić.
  • Izbor potrebne rasvete i elektrogalanterije ili već gotovog dizajna enterijera.
  • Kao inženjeri i isporučioci – učešće u pregovorima sa investitorima.

 

Kako i kada planirati osvetljenje za vaš stan, kuću, restoran ili hotel?

Korak 1

ZEMETEX će vam pomoći sa projektom rasvete vaše kuće, stana, restorana ili hotela. Najbolje vreme za to su projektni radovi, početak renoviranja ili izgradnje. U najranijoj fazi potrebno je odrediti položaj rasvete (zidovi, tavanica, hodnik, stepenice). Osim toga, bitno je rešiti da li će svetlost biti dimabilna i na koji način će se kontrolisati, gde i u kojim zonama. Kakve svetiljke i kakva svetlost će se koristiti.

Na osnovu međusobnih konsultacija oko rasporeda rasvete, pripremićemo za vas idealan projekat. Naš partner za elektroinstalacije će vam pomoći d.a pripremite plan elektroinstalacije.

000007fondo21

Korak 2

ZEMETEX će vam izabrati potreban dizajn rasvete, koji se slaže sa vašim enterijerom. Izbor svetiljki je ogroman – od klasike do modernih. Svetiljke i elektrogalanterija moraju odgovarati karakteru prostora, uz razuman odnos cene i kvaliteta. Ako je potrebno, možemo vam napraviti nestandardnu svetiljku ili seriju svetiljki, po vašoj skici ili opisu.

Korak 3

Mi pripremamo projekat i procenu, a dostavljamo vam i garanciju za rasvetu i elektrogalanteriju. Isto tako, možemo izvoditi radove vezane za ugradnju svih odabranih proizvoda.