Usluge

Nudimo vam:

  • 4115316954150905956Postavljanje rasvetnih uređaja i elektrogalanterije, kao i potpunu tehničku realizaciju projekta.
  • Individualne konsultacije u fazi planiranja vašeg projekta – u našem salonu, vašem domu, restoranu, kafiću, hotelu.
  • Rešenje za rasvetu i elektrogalanteriju evropskih proizvođača, uz demonstraciju u našem salonu.
  • Proizvodnju nestandardne rasvete po želji naručioca – možemo da napravimo nestandardna rešenja od različitih tipova materijala.
  • Proračun osvetljenja i šemu rasporeda utičnica i prekidača za vašu kuću, stan, restoran i kafić.
  • Izbor potrebne rasvete i elektrogalanterije ili već gotovog dizajna enterijera.
  • Kao inženjeri i isporučioci – učešće u pregovorima sa investitorima.

 

Kako i kada planirati osvetljenje za vaš stan, kuću, restoran ili hotel?

Korak 1

ZEMETEX će vam pomoći sa projektom rasvete vaše kuće, stana, restorana ili hotela. Najbolje vreme za to su projektni radovi, početak renoviranja ili izgradnje. U najranijoj fazi potrebno je odrediti položaj rasvete (zidovi, tavanica, hodnik, stepenice). Osim toga, bitno je rešiti da li će svetlost biti dimabilna i na koji način će se kontrolisati, gde i u kojim zonama. Kakve svetiljke i kakva svetlost će se koristiti.

Na osnovu međusobnih konsultacija oko rasporeda rasvete, pripremićemo za vas idealan projekat. Naš partner za elektroinstalacije će vam pomoći d.a pripremite plan elektroinstalacije.

000007 fondo21

Korak 2

ZEMETEX će vam izabrati potreban dizajn rasvete, koji se slaže sa vašim enterijerom. Izbor svetiljki je ogroman – od klasike do modernih. Svetiljke i elektrogalanterija moraju odgovarati karakteru prostora, uz razuman odnos cene i kvaliteta. Ako je potrebno, možemo vam napraviti nestandardnu svetiljku ili seriju svetiljki, po vašoj skici ili opisu.

Korak 3

Mi pripremamo projekat i procenu, a dostavljamo vam i garanciju za rasvetu i elektrogalanteriju. Isto tako, možemo izvoditi radove vezane za ugradnju svih odabranih proizvoda.